З 3 по 7 квітня 2017р. у ЗОШ № 5 відбувалося цікаве та творче дійство – Тиждень психології. Програмою Тижня було передбачено проведення цікавих заходів, творчих конкурсів та завдань. Учні, батьки, вчителі та працівники школи мали можливість взяти участь у цих заходах. Всі щодня знайомилися з цікавою інформацією психологічного змісту, що відповідала зазначеній темі дня.

Мета проведення Тижня – розширення знань учнів про науку психологію; активізація пізнавальної активності учнів, пропаганда навичок конструктивного спілкування; розвиток креативності учнів, вміння висловлювати власну думку, розкриття творчого потенціалу школярів; допомогти дітям краще пізнати один одного.

Понеділок проходив під девізом «Я і моя школа». Учні взяли активну участь у акціях «Якби я був директором школи…», «Нові шкільні правила».

Вчителі та діти мали можливість ознайомитися з цікавими народними висловами, взявши участь у акції «Мудрі повчання». Серед учнів 5-11 класів було проведено соціологічне опитування «Кращий вчитель», де учні мали змогу проголосувати за свого улюбленого педагога.

         

Вівторок – «День позитиву». Зранку відбувалася акція «Мішечок хорошого настрою», в якому були цукерки із побажаннями та приємними словами, як вихованцям школи, так і працівникам для хорошого настрою на цілий день. Для учнів 3 класу проведено арттерапевтичне заняття «Мій страх», спрямоване на корекцію дитячих страхів та негативних переживань. Цього ж дня ... Читати далі »

Переглядів: 302 | Додав: ataka-74 | Дата: 19.04.2017 | Коментарі (0)